Home » Social » Alcoolul și porcul din ogradă au făcut victime în week-end

Alcoolul și porcul din ogradă au făcut victime în week-end

Un bărbat de 48 de ani din Bârlad a fost adus sâmbătă, 29 octombrie, cu ambulanța la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu multiple fracturi craniene, după ce ar fi căzut din picioare. Bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate, în urma investigațiilor radiologice constatându-se că suferise multiple fracturi la nivelul craniului.

Pacientul prezenta o fractură parietală, una occipitală și alta frontală, precum și hemoragie intra-craniană. Cazul, destul de grav, a fost direcționat de către medicii noștri la Iași la Neurochirurgie”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Tot în week-end, medicul de la CPU a examinat un alt bărbat, de 45 de ani, din Motoșeni (Bacău), după ce acesta s-a prezentat cu plagă tăiată în zona abdomenului. Persoana respectivă a declarat că fusese atacată de porcul din propria curte. Plaga toraco-abdominală ar fi putut fi provocată de un obiect tăios precum sârma din râtul porcului. Pacientul a fost internat la secția Chirurgie, unde i-a fost curățată și tratată rana, iar acum se reface pe patul de spital. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: