Home » Sport » Determinarea Spartanilor a dat roade. Primele puncte pierdute de Inter Traian în această stagiune

Determinarea Spartanilor a dat roade. Primele puncte pierdute de Inter Traian în această stagiune

Spartanii nu au glumit când au spus că vor titlul în campionatul județean de minifotbal și au obținut o remiză cu liderul Inter Traian.

Deși prima clasată a condus cu 2 – 0 după golurile lui Buruiană și Dima, dubla lui Alin Moraru le-a adus un punct celor de la Spartanii. Echipa pregătită de Iulian Maxim ocupă locul doi cu 10 puncte și rămâne în cursă pentru titlu. Inter Traian are cu șase puncte mai mult, însă nu a stat. Simba nu a reușit să se desprindă de pluton și a rămas cu nouă puncte, după ce a pierdut în fața Victoriei Unistil, scor 1 – 4. Campioana en – titre a urcat astfel pe locul patru și este la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei. Lupta pentru ultima poziție de pe podium este una încinsă, după ce nu mai puțin de patru echipe sunt la egalitate de puncte. Tot câte nouă puncte au și Redcon1 și FC Zimbru. Red Star a obținut cel de-al doilea succes după ce a dispus de Emma cu 3 – 2.

Meciul dintre Smaratex Boys și FC Zimbru a fost amânat pentru sâmbătă. Tot atunci se va disputa și etapa următoare, în care cap de afiș va fi derby-ul dintre liderul Inter Traian și campioana en – titre Victoria Unistil. În ediția trecută de campionat fiecare echipă și-a adjudecat o victorie, iar cealaltă partidă a fost o remiză, scor 2 – 2. Victoria Unistil a dispus însă de Inter Traian în semifinalele Cupei României „Constantin Filip”. Spartanii așteaptă un pas greșit din partea liderului, dar trebuie să și obțină o victorie cu FC Zimbru pentru a avea o șansă la trofeu. Redcon1 dă piept cu Redstar pentru a urca pe podium, iar Emma și Smaratex Boys caută să evadeze din subsolul clasamentului după meciul direct. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: