Home » Justitie » (VIDEO) Altă poveste de amor terminată tragic în județul Vaslui. Două povești trase la indigo, la interval de exact un an de zile, dar cu final diferit

(VIDEO) Altă poveste de amor terminată tragic în județul Vaslui. Două povești trase la indigo, la interval de exact un an de zile, dar cu final diferit

de Răzvan CĂLIN

O femeie în floarea vârstei (41 de ani), din satul Burghelești, comuna Tanacu, se zbate între viață și moarte pe patul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, după ce concubinul său a înjunghiat-o de mai multe ori în zona toracelui și în abdomen. Ulterior, acesta a încercat să-și pună capăt zilelor spânzurându-se de creanga unui copac din curtea femeii. Bărbatul a fost descoperit de niște vecini care i-au contactat telefonic pe fiica și pe ginerele acestuia.

”Cred că a fost o ceartă din gelozie. El a înjunghiat-o pe ea de vreo cinci-șase ori și apoi s-a spânzurat. A ajuns la timp ginerele, sau fiica lui, nu știu cine, au tăiat creanga copacului și nu a apucat să moară, că l-au salvat”, povestește un vecin.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_aETB_R5DF8&w=560&h=315]

”Femeia, în vârstă de 41 de ani, prezintă multiple plăgi toracice și abdominale. În urma investigațiilor radiologice va fi dusă în sala de operații. Bărbatul este stabil. Urmează a fi investigat, dar el este într- stare mult mai bună decât femeia”, a declarat, pentru Est News, doctorul Gabriel Olaru, medic pe echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

Acum exact un an, la Bârlad, scenariu aproape identic

Deși, de astă dată, protagoniștii nu au murit, povestea de amor are asemănări izbitoare cu o alta petrecută acum un an – exact pe 1 noiembrie, la Bârlad, când un bărbat și-a înjunghiat concubina de nenumărate ori până a omorât-o, după care și-a luat și el viața.

Oribila crimă, care i-a îngrozit pe bârlădeni și a făcut înconjurul întregii țări, s-a petrecut tot pe fondul geloziei. Ea, Adriana Chirilov, o femeie în vârstă de 47 de ani, și fostul ei iubit, Liviu Silav, de 45 de ani, au fost descoperiți de pompierii militari bârlădeni zăcând într-o baltă de sânge într-un apartament din oraș.

Femeia prezenta mai multe plăgi înjunghiate, atât la nivelul gâtului, cât și în piept și abdomen, fiind eviscerată.

La rândul său, individul a fost descoperit atârnând de un ștreang improvizat de țeava de gaz din bucătărie. Investigatorii au constatat că pe mâna stângă avea o tăietură, semn că încercase să-și taie venele, iar în piept avea înfipt același cuțit cu care își omorâse iubita iubită.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: