Home » Sport » Internazionale Traian are un parcurs perfect în Campionatul Național de Futsal U19

Internazionale Traian are un parcurs perfect în Campionatul Național de Futsal U19

La prima participare în Campionatul Național de Futsal Under 19, Inter Traian Vaslui arată a echipă mare și a cucerit toate punctele puse în joc pană acum.

Marți, vasluienii au reușit un galop de sănătate cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, scor 4 – 1. Au dominat copios prima repriză, la finalul căreia aveau deja 3 – 0. În partea a doua a meciului duelul a fost ceva mai echilibrat, iar nemțenii au înscris golul de onoare. Internazionale Traian a mai marcat și ea o dată. Au adus victoria golurile lui Bădit, Roman, Chirilă și Dudău. Entuziasmul debutanților a avut încă o dată câștig de cauză în fața experienței, după ce în prima etapă campioana en – titre CSMS Iași a pierdut la masa verde disputa cu favoriții noștri. Roman a reușit să marcheze în ambele partide disputate până acum, dar golgheter este Cosovăț care a reușit un hattrick în fața ieșenilor.

Internazionale Traian joacă marți în deplasare la Sănătatea Darabani, un adversar redutabil care sezonul trecut a disputat finala mică. Partida va avea loc de la ora 16:00, în Sala Sporturilor „Doina Melinte” din Hudești. Dacă nemțenii nu le-au putut pune probleme vasluienilor, nu același lucru se poate spune și despre Sănătatea Dărăbani. Meciul dintre cele două formații a fost extrem de disputat, iar Futsal Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus în cele din urmă cu 6 – 4. (George PROCA)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: