Home » Politic » Ce îi rog pe cetățenii basarabeni din România!

Ce îi rog pe cetățenii basarabeni din România!

Îi rog din suflet să meargă la vot în Chișinău și oriunde pot vota, pentru susținerea candidatei Maia Sandu la președenția Republicii Moldova. O consider o adevărată șansă pentru acest colț de lume blagoslovit de Divinitate, pentru a îndrepta pașii națiunii spre Uniunea Europeană. Am văzut ce forțe oculte sunt împotriva candidatei pro-europene și de aceea, ca om care sunt pentru unirea tuturor provinciilor românești într-o singură țară care să poarte numele de România, mă simt dator să îi îndemn pe toți cei care învață la licee în ultimul an de studiu sau la facultățile din România, să meargă acasă și să voteze duminica viitoare.

De asemenea, pe toți cetățenii basarabeni care au afaceri în România să meargă duminica viitoare și să o susțină pe această tânără și vrednică femeie, pentru a ajunge în fruntea Republicii Moldova, întrucât acolo se petrec, din nefericire, lucruri reprobabile. Doresc ca țara aceasta să iasă de sub influența nefastă rusească.

Eu nu pot decât să-i îndemn pe toți cei care au avut șansa să primească cetățenie română – din Vaslui, Galați, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și de peste tot – să o voteze pe Maia Sandu pentru a ajunge președintele Republicii Moldova.

”Atacuri precum cele împotriva lui Vasile Toniță vor veni din partea tuturor celor care vor să pună gheara pe județul Vaslui”

Trecând la județul Vaslui, iată că acum, cu 100 de delegați de la noi, suntem în mijlocul Bucureștiului. La 12.30 am intrat la Sala Palatului pentru lansarea candidaților Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Parlamentul României.

Sunt însoțit aici și de Vasile Toniță – un om respectabil din Bârlad, pe care îl consider cel mai bun candidat al județului Vaslui pentru Senat, de Ionel Spiridon, de Florin Anicăi de la Vaslui, de Păun Mihai, Buhăescu Romeo și mulți alții care au dorit să vină la acest important eveniment. Suntem aici doar o parte dintre toți cei care dorim, prin implicare, prin seriozitate, prin prezentarea unui program concret pentru județ să câștigăm două posturi de deputat și unul de senator.

Îl consider pe Vasile Toniță, primul nostru candidat la Senat, un om de excepîie și îi sugerez să se întărească, pentru că atacuri împotriva sa vor veni de la forțele oculte care vor să pună ghiara pe județul vaslui. Nu le nominalizez, pentru că o să avem timp în campania electorală. Cred în Romulus Buhăescu, în Ionel Spiridon, în Florin Anicăi și în șansa mea pentru a reprezenta județul Vaslui în Parlamentul României!

Corneliu Bichineț

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: