Home » Justitie » Reținut după ce și-a făcut dreptate cu cuțitul

Reținut după ce și-a făcut dreptate cu cuțitul

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad l-au reținut pe Sterică L., bănuit de comiterea a trei infracțiuni de loviri sau alte violențe și o infracțiune de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au stabilit faptul că pe 30 octombrie, bărbatul în vârstă de 36 de ani, a a provocat un scandal public și a lovit trei bărbați cu cuțitul. Acesta a acționat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Faptele s-au petrecut pe strada Traian, din municipiul Bârlad. Celor trei persoane agresate, cu vârste cuprinse intre 27 si 32 de ani, le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul municipal de Urgență Bârlad. Una dintre ele a rămas internată cu diagnosticul „plaga tăiată palmara mâna stângă și traumatism cranio-facial”.

Polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe Sterică pentru o perioadă de 24 de ore, iar vineri l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...