Home » Politic » Uniunea Salvați România și-a înființat filială și în județul Vaslui

Uniunea Salvați România și-a înființat filială și în județul Vaslui

Uniunea Salvați România, formațiunea care a reușit performanța ca, doar cu o mână de oameni, să scoată din zona de confort partidele politice obișnuite a lua cu rândul frâiele țării, și-a găsit adepți și în județul Vaslui.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, recent înființata filială județeană a USR s-a prezentat publicului și, totodată, și-a anunțat și candidații pentru Parlamentul României.

Organizația județeană îl are ca președinte pe Mihai Botez, ce va fi secondat de vicepreședinții Alin Silitră și Ionuț Vintilă.

Pentru Senat, primele trei locuri de pe listă sunt ocupate de Alin Silitră (executor judecătoresc), Ioan Grosu (cercetător la Institutul de fizică din Iași) și Florin Arghirescu (antreprenor).

La Camera Deputaților, candidatul de pe locul întâi este președintele organizației județene, Mihai Botez (economist, analist servicii clienți la o firmă de leasing din București), Ionuț Vintilă (specialist IT) și Andreea Bocăneț (analist relații clienți la o firmă de asigurări).

Știm că USR se bucură și în Bârlad se bucură de susținere. Îi invităm pe simpatizanții noștri să ne caute pe facebook și să dea like paginii USR Vaslui pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre. Pe termen lung ne dorim să construim organizația județeană Vaslui și organizații locale puternice în cât mai multe localități, pentru a crea opoziție reală la modul actual de lucru al administrațiilor locale, luptând pentru transparență și eficiență în guvernarea locală, pe de o parte, dar și pentru cointeresarea cetățenilor asupra actului de guvernare locală”, a arătat Mihai Botez, președintele USR Vaslui. (S.M.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: