Home » Justitie » Băiat de 16 ani, arestat preventiv după ce a vrut să o violeze pe o tânără pentru care făcuse o pasiune

Băiat de 16 ani, arestat preventiv după ce a vrut să o violeze pe o tânără pentru care făcuse o pasiune

Un băiat de 16 ani, din satul Iaz, a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de viol, după ce a vrut să abuzeze sexual o tânără, cu soțul plecat în străinătate, pentru care făcuse o pasiune. Tânărul a fost ridicat de polițiști dintr-un bar din sat.

Pasiunea pentru o femeie cu 11 ani mai mare l-a băgat în pușcărie pe un adolescent de 16 ani. Profitând de faptul că soțul este plecat la muncă în străinătate, Daniel Constantin Călin a încercat să o violeze pe tânăra de 27 de ani, după ce a spart ușa de la intrarea în locuință. Ulterior, Daniel Constantin Călin a forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el, fără însă a reuși. În consecință, adolescentul a părăsit locuința, în timp ce tânăra a sunat la numărul de urgență 112.

”În urma sesizării primită, polițiștii l-au identificat pe minor într-un bar de pe raza satului, fiind condus la audieri. În baza probelor administrate, s-a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Prezentat în fața instanței de către procurori, Daniel Constantin Călin a fost arestat preventiv de către Judecătoria Vaslui, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzațiile de tentativă de viol și violare de domiciliu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...