Home » Justitie » Băiat de 16 ani, arestat preventiv după ce a vrut să o violeze pe o tânără pentru care făcuse o pasiune

Băiat de 16 ani, arestat preventiv după ce a vrut să o violeze pe o tânără pentru care făcuse o pasiune

Un băiat de 16 ani, din satul Iaz, a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de viol, după ce a vrut să abuzeze sexual o tânără, cu soțul plecat în străinătate, pentru care făcuse o pasiune. Tânărul a fost ridicat de polițiști dintr-un bar din sat.

Pasiunea pentru o femeie cu 11 ani mai mare l-a băgat în pușcărie pe un adolescent de 16 ani. Profitând de faptul că soțul este plecat la muncă în străinătate, Daniel Constantin Călin a încercat să o violeze pe tânăra de 27 de ani, după ce a spart ușa de la intrarea în locuință. Ulterior, Daniel Constantin Călin a forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el, fără însă a reuși. În consecință, adolescentul a părăsit locuința, în timp ce tânăra a sunat la numărul de urgență 112.

”În urma sesizării primită, polițiștii l-au identificat pe minor într-un bar de pe raza satului, fiind condus la audieri. În baza probelor administrate, s-a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Prezentat în fața instanței de către procurori, Daniel Constantin Călin a fost arestat preventiv de către Judecătoria Vaslui, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzațiile de tentativă de viol și violare de domiciliu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: