Home » Sport » Goluri multe și surprize, în Liga a V-a

Goluri multe și surprize, în Liga a V-a

Iubitorii de fotbal din județul Vaslui au avut parte săptămâna trecută de partide încinse, care i-au ținut cu sufletul la gură pană la fluierul final. Doar în două partide din zece câștigătoarele și-au asigurat cele trei puncte încă de la pauză. Am putut asistă din nou la o avalanșă de goluri, aproape 50. Seria I nu a mai fost cea mai ofertantă, pentru că un meci nu s-a mai disputat, dar s-au marcat totuși 14 goluri în trei meciuri. În Seria II s-au marcat 19 de goluri, în patru partide, tot atâtea ca și etapa trecută. În cele două meciuri din cadrul Seriei III mingea a fost trimisă în plasă de 14 ori. Gazdele au învins de patru ori, iar oaspeții doar de trei.

Surpriză mare în seria I Vaslui Vest, unde SMART Negrești a demolat-o pe Viitorul Rebricea, scor 9 – 0. Gazdele conduceau la pauză cu avantaj minim dar s-au dezlănțuit în partea secundă într-un meci în care oaspeții nu au avut replică. Racova Pușcași va rămâne singură în fruntea clasamentului, după ce adversarii lor, Voința Ștefan cel Mare, nu s-au prezentat la meci și vor câștiga la masa verde. Inter Sport Vaslui a câștigat la scor de neprezentare (3 – 0) pe terenul celor de la SC 2000 Lipovăt. Prima repriză a fost una de tatonare, dar spectatorii care au rămas pană la sfârșit au primit în cele din urmă spectacolul așteptat. Vulturul Bălteni a obținut cel de-al treilea succes din această stagiune, scor 2 – 0, în deplasare la Avântul Zăpodeni.

Racova Pușcași este pe primul loc cu 19 puncte, Viitorul Rebricea pe doi cu 16 și podiumul este completat de SMART Negrești cu 12 puncte. Tot atâtea puncte are și Inter Sport Vaslui, dar au un golaveraj mai slab. Voința Ștefan cel Mare și Vulturul Bălteni au câte nouă puncte, iar pe ultimele locuri se află SC 2000 Lipovăț cu 3 puncte și Avântul Zăpodeni cu 0.

Cap de afiș duminică va fi confruntarea dintre ocupantele locurilor unu și patru. Racova Pușcași primește vizita celor de la Inter Sport Vaslui și are nevoie de o victorie pentru a rămâne pe primul loc. Viitorul Rebricea joacă în deplasare la Voința Ștefan cel Mare, ocupanta locului cinci. SMART Negrești așteaptă un pas greșit al primelor două clasate pentru a micșora diferența dintre ele. Va trebui să și învingă în meciul pe care îl va disputa pe teren propriu, cu Vulturul Bălteni. Lanterna roșie Avântul Zăpodeni speră să obțină primul succes din această stagiune, pe teren propriu, cu SC 2000 Lipovăț.

Beneficiara ultimei etape a Seriei II Vaslui a fost Flacăra Muntenii de Jos, care a învins cu 5 – 2 pe Rapid Brodoc. Liderul a avut de furcă cu oaspeții în prima repriză, la finalul căreia conducea cu avantaj minim. Alte motive de bucurie au venit de la meciurile rivalelor, care au remizat între ele și au ajutat-o pe Flacăra Muntenii de Jos să se distanțeze la șase puncte. Avântul Solești a remizat cu FC Ghergheleu, scor 2 – 2, scenariu care s-a repetat și între Viitorul Văleni și Victoria Muntenii de Jos. Star Tătărani a obținut cel de-al doilea succes din această stagiune, scor 3 – 1 cu Dinamic Boțești.

Flacăra Muntenii de Jos are 17 puncte, Avântul Solești 11, iar podiumul e completat de Viitorul Văleni 10. Pe patru se află FC Ghergheleu, tot cu 10 puncte, iar Victoria 2013 Muntenii de Jos are 8. Star Tătărani și FC Rapid Brodoc au câte 7, iar lanterna roșie Dinamic Boțești are doar 4.

În etapa viitoare liderul Flacăra Muntenii de Sus dă piept cu ultima clasată. Avântul Solești joacă pe teren propriu cu Victoria Muntenii de Jos, iar Viitorul Văleni primește vizita celor de la FC Rapid Brodoc. FC Ghergheleu joacă în deplasare la Star Tătărani.

FDR Tutova este lider autoritar în Seria III Bârlad, după ce a avut un parcurs perfect până acum. În ultima etapă a trecut de Avântul Băcăni cu 5 – 2. FC Vinderei a învins în deplasare la Unirea Alexandru Vlahuță, scor 5 – 2 și a obținut al doilea succes.

FDR Tutova are 18 puncte, Steaua Ivești are 9, iar Avântul Băcăni și FC Vinderei câte 6. Unirea Alexandru Vlahuță a rămas singura echipă cu 3 puncte. Steaua Ivești și Avântul Băcăni au un meci mai puțin disputat.

În etapa a opta Steaua Ivești da piept cu FC Vinderei pentru a păstra șanse la prima poziție. Avântul Băcăni joacă în deplasare la ultima clasată, Unirea Alexandru Vlahuță (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: