Home » Sport » Grupa 2010 de la Real Junior Vaslui a luat argintul la Cupa Play

Grupa 2010 de la Real Junior Vaslui a luat argintul la Cupa Play

Real Junior Vaslui a obținut încă un rezultat deosebit, la „Cupa Play” Bacău, unde grupa 2010 a obținut locul II. Puștii de nici șapte ani au oferit lecții de fotbal adversarilor întâlniți până în ultimul act și au terminat competiția cu golaveraj 33 – 11. S-au recunoscut învinși în cele din urma de Didi Junior Iași, o echipa foarte experimentata. A fost 4 – 0 pentru ieșeni, care au știut sa gestioneze mai bine efortul depus și au fost mai inspirați în fata porții.

A fost cea de-a doua victorie a ieșenilor, care i-au învins și în grupe pe vasluieni, cu 4 – 1. Cu Minerul Bălan vasluienii au învins cu un neverosimil 22 – 0, iar apoi a fost 7 – 2 cu AS Fav Kids Bacău. În semifinale vasluienii au învins cu 3 – 1 pe Steaua Magică Iași.

Vasluienii au obținut primul trofeu chiar la prima lor participare la un turneu, iar doi jucători s-au remarcat în mod deosebit. Denis Ciobanu a fost selectat cel mai bun portar, iar David Amarandei a fost cel mai tehnic jucător. Din echipa au mai făcut parte Vladimir Bot, Darius Tufã, Șerban Șchiopu, Iustin Spânache și Tudor Șelaru. În condițiile în care puștii au surclasat alte echipe din județele Neamț, Bacău, Brăila, Botoșani, Iași sau Harghita, antrenorii Ciprian Amarandei, Vasile Lupu și Sorin Tătaru nu pot decât să fie încântați.

„A fost foarte bine dacă ținem cont ca e prima lor competiție, după doar două luni de fotbal. Am vrut să vedem ce nivel au și unde mai avem de lucrat. Ne-am descurcat pana am dat peste echipa din Iași, care a câștigat toate turneele la care a participat pana acum. S-a văzut ca au șapte turnee disputate și nu am reușit sa le ținem piept pe faza de apărare. Nu e simplu să știi sa te apropii de un copil și sa îl disciplinezi la aceasta vârsta când sunt foarte agitați. Ne vom pune însă la punct, o să creștem și vor veni și acele momente când vom câștiga cu ei turnee”, a declarat pentru Est News Ciprian Amarandei. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: