Home » Sport » Inter Traian a fost detronată. FC Zimbru e pe primul loc, după ce a învins campioana en-titre

Inter Traian a fost detronată. FC Zimbru e pe primul loc, după ce a învins campioana en-titre

Campionatul județean de minifotbal are un nou lider, după ce FC Zimbru a învins sâmbătă campioana en – titre Victoria Morandi. La capătul unui meci extrem de disputat aceștia, cu goluri multe și răsturnări de scor, scorul a fost 3 – 2. Inter Traian rămâne în cărți pentru fotoliul de lider, pentru că are cu două puncte mai puțin decât prima clasată și un meci mai puțin disputat.

Emma a făcut cel mai bun meci din acest sezon și a năruit planurile formației Spartanii de a cuceri titlul. A fost cel de-al doilea rezultat pozitiv al ocupantei locului opt, după ce a mai învins lanterna roșie. Atacanții Spartanilor și-au făcut meseria și portarul de la Emma a trebuit să scoată mingea din plasă de trei ori. Din păcate apărarea a trădat încă o dată formația pregătită de Iulian Maxim. Red Star a câștigat conform calculelor hârtiei cu mult mai modesta Smaratex Boys, la scor de neprezentare, 3 – 0. Simba și Redcon1 au înregistrat și ele tot o remiză.

Titlul pare momentan o luptă în doi, cu FC Zimbru pe primul loc cu 18 puncte și Inter Traian cu două puncte mai puțin dar și un meci mai puțin disputat. Pentru poziția a treia a podiumului se bat nu mai puțin de cinci echipe. Victoria Morandi ocupă locul trei cu 12 puncte, la egalitate cu Red Star. Pe cinci urmează Spartanii, care au cu unul mai puțin. Iar pe locurile șase și șapte se află Simba și Redcon1 cu câte 10. Emma are 4 puncte, iar Smaratex Boys e singura formație care nu a obținut nici măcar un punct până acum.

În etapa viitoare cel mai disputat meci pare a fi cel dintre Red Star și Simba, ocupantele locurilor patru și șase. Inter Traian va avea nevoie de concentrare maximă în disputa cu Redcon1, o echipă care a arătat foarte bine la un moment dat. Cu o victorie poate reveni pe primul loc, pentru că FC Zimbru stă. Celelalte meciuri par dezechilibrate, iar o eventuală surpriză va pune bețe în roate favoritelor în cursa pentru titlu. Victoria Morandi dă piept cu Emma, o echipă care a fost modestă până recent, dar care a obținut patru puncte în ultimele două partide. Iar Spartanii întâlnesc ultima clasată și au șansa de a reveni pe podium dacă au parte de rezultate favorabile în celelalte meciuri. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: