Home » Administratie » Patru localități din județ, fără energie electrică din cauza vântului puternic

Patru localități din județ, fără energie electrică din cauza vântului puternic

Patru localități din județ au rămas fără curent, luni, din cauza intemperiilor care au afectat rețelele de transport a energiei electrice. Cele patru sate rămase în beznă sunt Dragomirești, Banca, Pădureni și Pogana.

Vântul puternic din ultimele două zile a afectat rețelele de transport a energiei electrice din județ, unde patru localități nu au mai beneficiat de curent, în special în cursul dimineții de luni. Astfel, au rămas în beznă satele Pădureni, Banca, Dragomirești și Pogana, situate în zone diferite ale județului.

Localitățile în cauză au rămas nealimentate cu energie electrică după ce liniile de transport au fost afectate parțial. Echipele noastre aflate în teren depun eforturi pentru a realimenta cât mai repede localitățile rămase fără curent, însă, în multe zone, accesul se face pe jos întrucât condițiile din teren nu permit deplasarea cu autovehiculele din dotare”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON România, Sorin Munteanu.

Pe lângă Vaslui, aproape întreaga zonă a Moldovei a fost afectată de vânt, care a condus, în ultimele două zile, la întreruperea curentului în zeci de localități. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: