Home » Social » Penitenciarul Vaslui angajează ”gospodar” și ”fochist”

Penitenciarul Vaslui angajează ”gospodar” și ”fochist”

Penitenciarul Vaslui a scos la concurs 13 posturi de agenți care vor fi angajați, după ce vor lua concursul, ca funcționari publici cu statut special. Pe lângă posturile din structura operativă, există și locuri de muncă pe sectorul administrativ, cum ar fi cele de gospodar sau fochist.

Șomerii din județ au oportunitatea de a-și găsi un loc de muncă sigur, bine plătit și de unde pot ieși liniștiți la pensie. Aceste joburi atât de căutate de toată lumea în prezent sunt disponibile la Penitenciarul Vaslui. În această direcție, instituția a scos la concurs nu mai puțin de 13 posturi de agenți de penitenciare. O treime din locurile de muncă sunt pe sectorul operativ și, având în vedere că sunt destinate pentru o grupă de intervenție, se adresează doar bărbaților. Celelalte nouă posturi sunt cât se poate de diversificate, însă pot fi ocupate doar de specialiști, probabil cu o singură excepție, cea de agent ”gospodar”. Astfel, se caută trei magazineri și câte un electrician, un șofer, un fochist, un contabil și un asistent medical stomatolog.

Angajările se fac în urma unui concurs. Însă, până atunci, cei dornici să se angajeze trebuie să-și depună dosarele la Penitenciarul Vaslui până la finalul programului de lucru din ziua de 28 noiembrie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: