Home » Sport » Duminică se joacă etapa a treia a Cupei României

Duminică se joacă etapa a treia a Cupei României

Duminică va fi o zi plină pentru iubitorii de fotbal din Vaslui, care își vor susține favoritele în Cupa României. În etapa a treia a fazei județene intră în joc și greii din Liga a IV-a care vor să își respecte blazonul. Surprizele nu sunt însă excluse, pentru că și formațiile din Liga a V-a pot pune probleme când sunt într-o zi mare. Toate meciurile vor avea loc dimineața, de la ora 11, iar gazde vor fi echipele mai slab cotate.

Pajura Huși, campioana en – titre, are ocazia să își ia revanșă în fata celor de la Juventus Fălciu, după ce au pierdut disputa de zilele trecute cu 3 – 5. Scorul a fost 4 – 0 la pauză, iar hușenii au făcut eforturi mari pentru a nu se face de râs. Echipa din Fălciu a arătat calitate în joc în acest sezon și cu 18 puncte a egalat-o pe FC Vaslui, ocupanta locului patru. Au de recuperat o diferență de patru goluri și să obțină cel puțin aceleași rezultate ca echipa suporterilor vasluieni pentru a urca pe podium. Rezultatul înregistrat a făcut ca lupta pentru locurile de play-off în Liga a IV-a să fie destul de strânsă. FC 2007 Gârceni are 24 de puncte, Pajura Huși 22, iar Vitis Șuletea 21. Atletic Club Bârlad și Sport Club Bârlad nu sunt nici ele ieșite din cursă, cu câte 14 puncte. Prima are însă și un meci mai puțin disputat.

Cele două echipe din Bârlad au șansa de a vedea care e mai bună duminică. În meciul din turul campionatului Atletic Bârlad și-a surclasat adversara cu un sec 4 – 1. La pauză conducea deja cu un scor liniștitor, 3 – 0. FC 2007 Gârceni, liderul Ligii a IV-a, dă piept cu Star Tătărani, ocupanta locului patru în seria a II-a din Liga a V-a. Gazdele au un moral bun, după ce au învins acum câteva zile cu 8 – 4 pe FC Ghergheleu, o contracandidată. FC 2002 Vaslui joacă împotriva formației Steaua Ivești, care ocupă ultima poziție pe podium în seria a III-a din Liga a V-a.

Flacăra Murgeni vrea să demonstreze că merită să dispute cea mai importantă competiție județeană de fotbal în fața celor de la Viitorul Rebricea. Nu vor avea o misiune ușoară, pentru că întâlnesc ocupanta locului doi din Seria I a Ligii a V-a. Multim Perieni va avea și ea de furcă pentru că joacă în deplasare la Racova Pușcași, liderul Seriei I. Unirea Banca are o misiune infinit mai ușoară, cu Unirea Alexandru Vlahuță. Echipa din Liga a V-a a reușit un singur succes în campionat, după șapte partide disputate. A ajuns în această fază după un duel incendiar cu FDR Tutova, câștigat cu 7 – 6. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: