Home » Sport » Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui încep azi primul turneu de sală

Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui încep azi primul turneu de sală

LPS Vaslui dă piept astăzi cu LPS Iași, de la ora 13:00, în cadrul primului turneu de sală. Vor mai întâlni mâine, de la 11:45 pe LPS Nadia Comăneci Onești. Iar sâmbătă se duelează, de la 15:30, cu LPS Roman. Ultimul meci al turneului va avea loc împotriva omologilor de la CS Știința Municipal Bacău, duminică de la ora 14:45.

LPS Vaslui a ratat șansa de a egala liderul, după ce a pierdut duelul direct de săptămâna trecută, scor 28 – 38. Băcăuanii au avut meciul în mană pe toată durata partidei, iar la pauză conduceau deja la șapte lungimi.

CS Știința Municipal Bacău este neînvinsă în campionat și are 16 puncte. Vasluienii ocupă locul doi cu 12, după cinci victorii și două eșecuri. Handbaliștii pregătiți de Liviu Gheorghiu au mai pierdut și cu echipa a doua a băcăuanilor, scor 27 – 31. Pe locurile trei și patru se află CS Știința Municipal Bacău și LPS Piatra Neamț, cu câte zece puncte. LPS Roman are opt, LPS Suceava șapte, iar LPS Iași doar șase. LPS Nadia Comăneci Onești e lanterna roșie și a suferit înfrângeri pe linie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...