Home » Sport » Marian Rădoi e campion mondial la submission. Alți trei bârlădeni de la „Fight Club Titans” Bârlad s-au clasat pe podium la competiții de cel mai înalt rang

Marian Rădoi e campion mondial la submission. Alți trei bârlădeni de la „Fight Club Titans” Bârlad s-au clasat pe podium la competiții de cel mai înalt rang

Practicanții de arte marțiale de la clubul bârlădean „Fight Club Titans” au reușit performanțe notabile la Campionatul Mondial de Pangration Athlima și Cupa Mondială Judgement Day. Șapte dintre ei au făcut parte din loturile României care au disputat competițiile, iar bârlădenii au obținut o medalie de aur, două de argint și una de bronz.

titans-barlad-pangration3Cel mai prețios rezultat a fost aurul mondial cucerit de Marian Rădoi la Campionatul Mondial de Pangration Athlima, la submission. Bârlădenii au mai cucerit zilele trecute, în Italia, alte două medalii. Marian Berchi s-a clasat de două ori pe podium, după ce a cucerit argintul la K1 și bronzul la MMA. Rezultatele obținute de bârlădeni au pus serios umărul la clasarea României pe locul trei pe națiuni. La cea de-a șaptea ediție a competiției, care s-a ținut la Eboli (Salerno) au mai fost prezenți luptători din aproape 20 de țări. Bârlădenii au concurat cu sportivi din SUA, Australia, Noua Zealandă, Germania, Portugalia, Rusia, Italia, Grecia, Columbia , Camerun , Kazakhstan sau Armenia.

Suntem mulțumiți de performanța noastră, dar dezamăgiți de arbitraj. Cu toate acestea rămâne o performanță remarcabilă pentru România și mă bucur că am contribuit la atingerea ei”, a declarat pentru Est News Marian Rădoi.

Viitorul e promițător. Vicecampion mondial la doar 16 ani

Încă o medalie a fost cucerită la București de Alexandru Răzvan Matei , luptător de doar 16 ani. Acesta a luat argintul la Freestyle K1, la Cupa Mondială Judgement Day. A fost recunoașterea unei munci titanice și a unei determinări de nestăvilit. Bârlădeanul pregătit la „Fight Club” Titans de Marian Albișor a muncit un an pentru a atinge acesta performanță. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: