Home » Administratie » Lansarea candidaților PNL pentru Parlament, făcută de Alina Gorghiu într-o sală neîncălzită

Lansarea candidaților PNL pentru Parlament, făcută de Alina Gorghiu într-o sală neîncălzită

Lansarea oficială a candidaților PNL din Vaslui pentru Parlament a fost făcută într-o sală neîncălzită, aspect reclamat la microfon de către o parte din candidați, liderul partidului, Alina Gorghiu, fiind nevoită să stea îmbrăcată cu paltonul și cu o eșarfă înfășurată în jurul gâtului.

casa-de-cultura-vasluiCandidații PNL din județul nostru au avut de suferit din cauza frigului la acțiunea de lansare oficială a acestora în cursa pentru Parlamentul României, după ce sala de spectacole a Casei de Cultură ”C. Tănase” Vaslui nu a fost încălzită pe toată durata desfășurării evenimentului. Acest aspect a fost reclamat inclusiv de către doi dintre candidații care au vorbit la microfon. Pentru a face față situației, lidera PNL a stat îmbrăcată cu paltonul pe toată durata acțiunii, încheiată la toți nasturii și cu o eșarfă înfășurată în jurul gâtului. Mai mult decât atât, Gorghiu a fost observată mișcând din picioare, periodic, semn că îi era frig.

”E frig, e foarte frig în sală. Înțeleg că și în luna martie a fost la fel. Probabil că directorul pesedist al insituției (n.r.- Casa de Cultură) consideră că în aceste condiții trebuie să ne desfășurăm noi activitatea. Probabil că ne consideră nedemni de lumea lor”, a declarat fostul prefect de Vaslui Daniel Olteanu, primul pe lista de candidați PNL la Camera Deputaților.

Casa de Cultură ”C. Tănase” Vaslui nu mai beneficiază de doi ani de încălzire în sistem centralizat, fiind deconectată de la rețea. În aceste condiții, conducerea instituției a recurs la montarea de centrale termice proprii, de capacitate redusă, care încălzesc însă doar o parte din birourile și sălile de cursuri ale clădirii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: