Home » Invatamant » Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” găzduiește „Europassul către viitor”

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” găzduiește „Europassul către viitor”

Centrul de informare Europe Direct Vaslui, din cadrul Consiliului Județean Vaslui, organizează astăzi, de la ora 09.00 la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad seminarul de instruire „Europassul către viitor”.

europassTinerii liceeni au șansa de a se informa despre portofoliul Europass, ce cuprinde cinci documente cu ajutorul cărora competențele și calificările lor pot fi înțelese mai ușor în Europa . De asemenea vor luă la cunoștință despre programele Uniunii Europene care contribuie la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, respectiv la îmbunătățirea propriului Curriculum Vitae (CV). În cadrul întâlnirii, participanții vor avea ocazia să completeze un CV online, direct de pe site-ul Europass și să afle cum își pot evidenția cât mai bine abilitățile.

Acțiunea face parte din suita activităților proiectului „Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vaslui”, cofinanțat de Comisia Europeană prin Reprezentanța sa din România, în cadrul programului „Selectarea structurilor gazdă pentru centrele de informare ale Rețelei Europe Direct 2013 – 20177. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: