Home » Sport » 11 medalii cucerite de „Shi Tei Do Ko – Absoluto” Bârlad la Cupa României la Brazilian Jiu – Jitsu

11 medalii cucerite de „Shi Tei Do Ko – Absoluto” Bârlad la Cupa României la Brazilian Jiu – Jitsu

Clubul „Shi Tei Do Ko – Absoluto” Bârlad a obținut 11 medalii la Cupa României la Brazilian Ju-Jitsu și a obținut locul I pe echipe la categoria 18 ani. Clubul condus de sensei Bogdan Mazilu a făcut deplasarea cu 11 sportivi și a mai obținut la individual șapte medalii de aur, două de argint și una de bronz.

Pe prima treaptă a podiumului s-au clasat Andrei Popă (74 kg), Alexandru Rîpan (84 kg), George Popă (56 kg), Bogdan Jantea (42 kg), Miruna Marinescu (57 kg) , Vlad Ciripescu (42 kg) și Dănuț Moldoveanu (74 kg). Locul doi a fost obținut de Lucian Chis (30 kg), Ovidiu Răducanu (30 kg), Cosmin Filip (63 kg). Bronzul a fost obținut de George Velic (74 kg).

Competiția s-a desfășurat sâmbătă în organizarea Asociației Pro BJJ, BJJ Belt League România și Clubului Absoluto. A fost stabilit un record pentru BJJ-ul din România cu 419 participanți, reprezentând 33 de cluburi din 4 țări: Bulgaria, Marea Britanie, Republica Moldova și România. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...