Home » Justitie » Frații tâlhari din Oltenești care și-au jefuit oaspetele au ajuns după gratii!

Frații tâlhari din Oltenești care și-au jefuit oaspetele au ajuns după gratii!

de Răzvan CĂLIN

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au reușit să-i aducă în fața legii pe doi frați din comuna Oltenești, acuzați de comiterea mai multor infracțiuni cu violență. Este vorba despre Marian (36 de ani) și Mihai (32 de ani) M. despre care oamenii legii spun că în urmă cu câteva zile ar fi comis infracțiunea de tâlhărie calificată și loviri sau alte violențe, asupra unui consătean în vârstă de 31 de ani.

Totul s-a întâmplat în ziua de 17 noiembrie, când victima a mers în vizită la casa tatălui celor doi frați.

”Aici se mai aflau încă un frate de al autorilor și un alt vecin și toți consumau băuturi alcoolice. Victima a fost invitată să consume cu ei băuturi alcoolice. La un moment dat, partea vătămată a scos din buzunarul pantalonilor suma de 680 lei și a luat o bancnota de 50 lei pe care i-a dat-o lui Mihai M. pentru a cumpăra băuturi alcoolice și țigări. După un timp, în urma unui conflict spontan, Marian M. a lovit victima. În acest moment, bărbatul a intenționat să plece însă a fost oprit de către cei doi frați, care l-au imobilizat și l-au deposedat de suma de 630 lei”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Valsui.

La scurt timp după pățanie, bărbatul a reclamat și a povestit totul polițiștilor din comună. Secția de Poliției Rurală nr. 4 Huși a deschis o anchetă în acest caz și, într-o pirmp fazăă, i-a reținut pe cei doi indivizi pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații Judecătoriei Huși au dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: