Home » Justitie » Jumătate de tonă de nuci fără documente de proveniență, confiscată de polițiștii de frontieră

Jumătate de tonă de nuci fără documente de proveniență, confiscată de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Huși și Brăila au confiscat puțin peste o jumătate de tonă de nuci, pe care un bărbat intenționa să le comercializeze, fără a deține documente legale.

Cristinel B. a fost prins cu 530,3 kg nuci, pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență și transport. Acesta se afla ca pasager într-un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în județul Galați. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au descoperit ilegalitatea când au oprit autoturismul pe raza localității de frontieră Ghermănești. Bărbatul a declarat că a achiziționat marfa dintr-o localitate din județul Iași cu intenția de a o comercializa pe raza localității Tecuci. Nucile au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...