Home » Administratie » Primăria Vaslui cheltuiește 350.000 de lei pentru instalațiile de iluminat festiv de sărbători din centrul orașului și străzile principale

Primăria Vaslui cheltuiește 350.000 de lei pentru instalațiile de iluminat festiv de sărbători din centrul orașului și străzile principale

Primăria Vaslui va cheltui 350.000 de lei pentru instalațiile de iluminat festiv de sărbători din centrul orașului, din parcul Copou și de pe străzile principale din oraș. Autoritățile au decis să schimbe o mare parte din instalațiile din anii trecuți, în special cele din zona centrală.

Iluminatul festiv din această iarnă va costa autoritățile din Vaslui 350.000 de lei, bani ce vor fi investiți, în cea mai mare parte, în instalații noi, specifice sărbătorilor. Pe lângă Piața Civică și Parcul Copou, ornamentele luminoase vor fi instalate pe străzile principale din municipiu, pe o lungime de aproximativ 20 de kilometri, inclusiv în suburbiile Rediu, Moara Grecilor și Gura Bustei.

”Iluminatul festiv a fost atribuit, în urma unei licitații, unei firme din țară care se va ocupa de achiziția instalațiilor, precum și de montatul și demontatul acestora. Suma nu este mare, având în vedere că vor fi alte decoruri luminoase față de cele de anul trecut”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

În ceea ce privește bradul natural ce va fi montat în Piața Civică, acesta va fi achiziționat de la Direcția Silvică Neamț pentru aproximativ 2.000 de lei.

About Tehno Redactor