Home » Justitie » ULTIMA ORĂ – Poștașii-fantomă de la Total Post au comis-o din nou!

ULTIMA ORĂ – Poștașii-fantomă de la Total Post au comis-o din nou!

de Răzvan CĂLIN

Luni seara, într-un container de gunoi din Bârlad au fost descoperite câteva sute (dacă nu chiar câteva mii) de plicuri cu corespondență pe care se presupune că poștașii de la postas-fantoma2SC Total Post ar fi trebuit să le livreze bârlădenilor încă din 2014. Descoperirea a fost făcută de un bârlădean care locuiește în apropierea fabricii de ulei din Bârlad. În jurul orei 20, omul ieșise din casă pentru a duce gunoiul, când a observat că într-unul din containere zăcea ditamai mormanul de plicuri cu diverse facturi. Realizând că ceva nu este în regulă, omul a apelat la jurnaliștii de la Est News.

Când am vrut să arunc gunoiul, am observat că era aproape plin cu plicuri dintr-astea. Nu știu dacă este normal să fie așa, dar cred că ar trebuie să facă cineva niște verificări”, ne-a spus omul.

Într-adevăr, la fața locului se putea vedea clar cum unul din containere era aproape umplut cu cel puțin câteva sute de plicuri, dacă nu chiar câteva mii. Toate purtau marca ”Livrat de Total Post”, iar cele mai multe erau plicuri cu facturi la energie electrică și gaze naturale expediate de E-ON. Destinatarii era persoane fizice sau juridice din Bârlad. Însă, trebuie spus toate plicurile erau datate cu anul 2014, luna octombrie.postas-fantoma1

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Bârlad care a efectuat primele cercetări. Cum de aceste plicuri nu au ajuns la destinatari nici acum și au sfârșit aruncate în containerul de gunoi, de ce le-au ținut până acum cei de la Total Post, sunt doar câteva întrebări la care anchetatorii vor trebui să găsească răspunsuri.

Total Post este firma de curierat care a mai fost în urmă cu doi ani în centrul unor scandaluri din aceleași motive: corespondență nelivrată la timp (sau deloc) și teancuri de plicuri aruncate oriunde (inclusiv prin closetele barurilor), în timp ce destinatarii așteptau mult și bine să le fie livrată corespondența. În plus, nimeni nu i-a văzut niciodată pe poștașii de la Total Post, ceea ce i-a făcut pe oameni să le spună ”poștașii fantomă”.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: