Home » Sport » Wazary Dojo vrea să-și premieze performerii pe 2016!

Wazary Dojo vrea să-și premieze performerii pe 2016!

de Răzvan CĂLIN

Cum se apropie sfârșitul de an, Asociația Clubul Sportiv ”Wazary Dojo” din Bârlad intenționează să organizeze o festivitate în cadrul căreia să-și premieze cei mai buni luptători. Deși este un club de arte marțiale relativ nou, ”Wazary Dojo” s-a făcut remarcat imediat prin rezultatele deosebite pe are sportivii săi le-au obținute la diferite concursuri naționale și internaționale de profil. Zecile de medalii (aur, argint ș bronz) stau dovadă seriozității cu care luptătorii acestui club se antrenează zi de zi.

”Vom întocmi un clasament cu toți luptătorii noștri, iar ierarhia va fi stabilită în baza unor criterii obiective. Ne-am gândit la o mică sărbătoare pentru ei în smen de recunoștință pentru munca, efortul și seriozitatea de care au dat dovadă peste an. Oricum ar fi, toți sportivii noștri merită să fie evidențiați pentru că toți muncesc din greu. Nu-i putem uita nici pe părinții acestor copii minunați, care au fost alături de noi în permanență”, ne-a declarat Alexandru Rotaru, președintele ”Wazary Dojo”.

Conducerea clubului speră să găsească și câțiva oameni de afaceri sau firme private care să susțină material sau financiar această inițiativă. Ultima ”ispravă” a luptătorilor de la Wazary Dojo” a fost la Cupa României la Brazilian Jiu Jitsu, competiie organziată la București în urmă cu două săptămâni. Atunci, micii karateka bârlădeni au câștigat nu mai puțin de 16 medalii (11 de aur, trei de argint și două de bronz), situându-se pe locul III la clasamentul pe cluburi, secțiunea copii și juvenili.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: