Home » Sanatate » Doar două zile libere pentru cadrele medicale de la Spitalul „Elena Beldiman”

Doar două zile libere pentru cadrele medicale de la Spitalul „Elena Beldiman”

Vacanța bugetarilor va avea doar două zile pentru salariații Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad. Aceștia vor avea liber doar pe 30 noiembrie și 1 Decembrie, iar vineri vor veni la lucru. Conducerea spitalului bârlădean au luat decizia de a se lucra pe 2 decembrie, întrucât angajații nu vor putea să recupereze cele opt ore din cauza faptului că unitatea funcționează la foc continuu și, practic, nu se poate realiza acest lucru. Ziua ar fi trebuit recuperată în luna decembrie, o lună destul de aglomerată pentru spital, când virozele și complicațiile lor determină o creștere a numărului de pacienți internați.

Așadar, pe 2 decembrie, Spitalul „Elena Beldiman” va funcționa cu program normal, atât în secțiile medicale cât și în ambulatoriul de specialitate. La sfârșitul săptămânii, pe 3 și 4 decembrie, spitalul va avea programul obișnuit de weekend, când vor fi preluate prin Compartimentul de Primire Urgențe doar urgențele medicale. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

#EULAR2020. Tratamentul cu biologice anti-TNF reduce cu aproape 50% riscul tromboemobolic în poliartrita reumatoidă

Riscul trombotic trebuie evaluat la fiecare pacient cu poliartrită ...

VIDEO. Ce înseamnă acromegalia pentru pacienți? Mesajul experților pentru aceștia

Acromegalia este o patologie rară, cu incidența anuală de ...

#ASCO20. CELMoD, o nouă clasă terapeutică pentru mielomul multiplu: primele rezultate favorabile dintr-un studiu de fază I, la pacienți cu forme refractare și recidivate de boală

O nouă moleculă experimentală (CC92480), din clasa terapeutică a ...