Home » Administratie » Partidele politice s-au călcat în picioare la depus coroane în centrul Vasluiului, de Ziua Națională a României

Partidele politice s-au călcat în picioare la depus coroane în centrul Vasluiului, de Ziua Națională a României

Nouă formațiuni politice și un candidat independent la Parlamentul României au depus coroane de flori în Piața Civică din Vaslui de Ziua Națională a României, un număr record în ultimii ani. Primăria a oferit tuturor celor prezenți în centru colaci și ceai cald, precum și un spectacol de câteva ore de muzică folclorică.

1-decembrie-5Așa după cum era de așteptat, reprezentanții partidelor din județul Vaslui s-au călcat în picioare de Ziua Națională a României, în condițiile în care ne aflăm în plină campanie electorală. Astfel, nu mai puțin de nouă formațiuni politice au depus coroane de flori pe postamentul statuii lui Ștefan cel Mare din centrul municipiului reședință. Pe lângă partidele ”cu tradiție” în astfel de practici, cum ar fi PSD și PNL, cam toate formațiunile care au liste de candidați la alegerile parlamentare au fost prezente în Piața Civică. Astfel, pe lângă candidatul independent Sergiu Chelmu, nu au lipsit ALDE, PMP, Uniunea Salvați România,1-decembrie-3 Partidul România Unită, PRM și chiar Partida Romilor ”Pro Europa” și Alianța Noastră România. Singurii care au lipsit au fost cei de la Partidul Ecologist, Partidul Socialist Român și UDMR.

Întregul program oficial s-a derulat pe parcursul unei ore, de 11.00 la 12.00. Nu au lipsit alocuțiunile primarului Vasile Pavăl și a președintelui Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, precum și mesajele ministrului Afacerilor Interne și a primului-ministru, rostite de subprefectul Mircea Gologan și prefectul Isabel Bogdan. Ulterior, Primăria Vaslui a oferit un program artistic de câteva ore, de muzică folclorică, precum și câte un colăcel și un pahar cu ceai cald, având în vedere temperaturile scăzute de afară. Distribuirea produselor s-a făcut de la cele două căsuțe din lemn amplasate în centru încă de la începutul săptămânii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. PRM, singurul partid credibil. Singurul care s-a luptat cu mafia timp de 25 de ani.
    https://www.facebook.com/PRM.la.guvernare/videos/376092556058784/

%d blogeri au apreciat: