Home » Sanatate » A murit într-un șanț, pe marginea drumului!

A murit într-un șanț, pe marginea drumului!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat din comuna Pogana – Andrei Țâmboi, în vârstă de 54 de ani – și-a găsit sfârșitul într-un șanț, pe marginea Drumului Județean (DJ) 243. Nenorocirea s-a produs joi, 1 decembrie, în jurul orei 20, când o autospecială a Stației de Ambulanță din Bârlad tocmai trecea prin Pogana, îndreptându-se către o solicitare din comuna Iana.

Echipajul de pe ambulanță a observat că în șanțul de pe marginea DJ 243, în interiorul satului, se afla prăbușit un bărbat, fără cunoștință. Ambulanțierii au anunțat imediat dispeceratul solicitând un alt echipaj și, în același timp, i-au acordat primul ajutor bărbatului. Ulterior, omul a fost preluat de celălalt echipaj de ambulanță, care preț de mai bine de o oră a încercat să-l resusciteze. Cum omul era și în șoc hipotermic, a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, predat medicilor de la Compartimentul Primire Urgențe, care la rândul lor au încercat să-l resusciteze timpă de încă o oră. Din păcate, finalmente, a fost declarat decesul. Din câte se pare, bărbatul a suferit un atac de cord, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

”Omul locuiește chiar în satul Pogana, împreună cu mama sa. Nu este căsătorit și nici nu are copii”, ne-a declarat primarul comunei Pogana, Maricel Gîfu.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: