Home » Justitie » Doi pietoni, răniți pe trotuar de o mașină proiectată de un alt autoturism, într-o intersecție din Vaslui

Doi pietoni, răniți pe trotuar de o mașină proiectată de un alt autoturism, într-o intersecție din Vaslui

Doi pietoni în vârstă de 35 și 49 de ani, au fost răniți grav, luni, pe un trotuar din municipiul Vaslui de către un autoturism condus de un șofer de 77 de ani care nu a acordat prioritate într-o intersecție, fiind lovit în plin de o altă mașină și apoi proiectat în afara părții carosabile.

La un pas de tragedie, într-o intersecție din Vaslui, după ce o mașină a ajuns pe un trotuar din Cartierul 13 Decembrie. Accidentul, soldat cu rănirea gravă a doi pietoni, s-a petrecut la intersecția străzilor Vasile Lupu și cpt. Filote Claudiu, după ce un șofer de 77 de ani nu a acordat prioritate unui autoturism condus de către un bărbat de 57 de ani. În consecință, cele două mașini au intrat în coliziune, autoturismul condus de bătrân fiind proiectat pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, de 35 și 49 de ani, ambii din municipiul Vaslui.

”Cei doi bărbați au suferit diverse leziuni, ambii fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Una dintre victima a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale din cauza rănilor grave provocate de autoturismul care l-a lovit”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma accidentului, bărbatul de 77 de ani va fi cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...