Home » Social » (FOTO) Ultima oră: Incendiu într-un apartament din Bârlad! Patru persoane, captive în locuință!

(FOTO) Ultima oră: Incendiu într-un apartament din Bârlad! Patru persoane, captive în locuință!

Răzvan CĂLIN

Momente de panică în seara aceasta, în zona Stadion din Bârlad, unde pompierii militari bârlădeni au fost solicitați pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament. Flăcările au cuprins un apartament cu două camere, situat la etajul I al blocului nr. 11 de pe Bulevardul Republicii (în apropiere de Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”).

Din primele informații care ne-au parvenit, se pare că în momentul în care proprietarii apartamentului au ajuns acasă au observat că din locuința lor ieșea fum. După ce au descuiat ușa, au încercat să intre în casă dar nu au putut din cauza fumului extrem de dens. Speriați, au chemat pompierii care au intervenit imediat cu două autospeciale, dar și cu o ambulanță.

În momentul în care colegii de la Bârlad au intervenit, focul ardea mocnit cu foarte multă degajare de fum. Când au intrat, au constatat că în apartament se mai aflau încă patru persoane: trei femei și un bărbat. Toate persoanele au fost evacuate din locuință. Din fericire, nu au fost rănite sau afectate în vreun fel de fum. Femeile acuzau atacuri de panică, în schimb. Li s-au acordat îngrijirile necesare, dar nu s-a impus internarea lor în spital”, ni s-a comunicat de la Departamentul de presă al ISU Vaslui.

Din primele estimări, pompierii au tras concluzia că incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată.

(

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: