Home » Social » În ajun de Sfântul Nicolae, spiridușii de la „A FI” Bârlad au făcut fericiți 20 de copii

În ajun de Sfântul Nicolae, spiridușii de la „A FI” Bârlad au făcut fericiți 20 de copii

În ajun de Moș Nicolae, Asociația Femeilor Întreprinzătoare „A FI” Bârlad a fost alături de 20 de copii din familii defavorizate. Douăzeci de persoane, membre și simpatizante „A FI”, au cumpărat haine jucării și dulciuri pe care le-au împachetat în folii colorate și sacoșe de sărbătoare și le-au oferit cu mult drag copiilor care îl așteptau pe Moș Nicolae.

Mulțumim tuturor bârlădenilor care au dorit să aducă o bucurie copiilor care rar au avut parte de un dar de Moș Nicolae. Mulțumim și Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei, care ne-a ajutat să identificăm copii din familii nevoiașe și să le aducem o bucurie în suflet luni seară. Alături de câteva membre «A FI» s-au aflat și ajutoarele lui Moș Nicolae, mici spiriduși deghizați în reni sau îngerași”, ne-a declarat Mioara Timofte, președinta „A FI” Bârlad.

Teodora, Samira, Sorin și David au fost cele patru ajutoare ale Moșului care au împărțit darurile și au primit pentru asta diplome de spiriduș junior.

Copiii care au primit cadouri și părinții au fost impresionați de gestul concitadinilor lor care, prin intermediul femeilor sufletiste de la „A FI”, le-au reamintit că sărbătorile de iarnă sunt magice. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: