Home » Social » (Video) Ultima oră: Un bărbat din Pogana a dispărut fără urmă! Se bănuiește chiar că ar fi mâncat de mistreți

(Video) Ultima oră: Un bărbat din Pogana a dispărut fără urmă! Se bănuiește chiar că ar fi mâncat de mistreți

Zeci de politisti, jandarmi, pompieri si soldati, dar si foarte multi sateni din comuna Pogana s-au mobilizat pentru a da de urma unui tanar de 24 de ani, disparut fara urma de cateva zile. Sunt periate zeci de hectare de teren, inclusiv la capatul  barajului Cuibul Vulturilor, unde ar fi fost vazut ultima data si se presupune ca ar fi cazut, prada frigului sau animalelor salbatice.

Disparitia lui Ionut Bulgaru a fost semnalata de prietenul cu care a mers cu caruta in satul Pogana, in cursul zilei de sambata. Au baut impreuna si, spre seara, doar amicul s-a intors acasa. Era baut si nu a putut spune ce s-a intamplat. Cuprinsa de cele mai negre ganduri, rudele au pornit in cautarea lui prin imprejurimi, dupa ce au sperat zadarnic ca acesta va reveni in sat. Cand au vazut ca nu ii dau de urma, oamenii au sunat la 112. Zona a fost impanzita de oameni ai legii, care au stat de vorba cu zeci de persoane si l-au audiat si pe amicul de pahar al celui disparut, care insa nu isi aminteste nici acum mare lucru.

Autoritatile  au cerut sprijinul satenilor, care au sarit imediat in ajutor. Se ia in calcul varianta ca barbatul, ametit de alcool sa fi cazut din caruta, sa fi murit inghetat sau sa fi fost atacat de mistreti. Nu este exclusa nici varianta ca intre cei doi sa fi aparut o cearta, sa se fi luat la bataie, iar tanarul de 24 de ani sa fi fost lovit si abandonat pe drum.  Misiunea salvatorilor este una dificila, din cauza terenului accidentat pe care il au de strabatut, a frigului, dar si a faptului ca se intuneca repede. in plus, sansele ca acesta sa fie gasit in viata scad de la o ora la alta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GhOtAQHkumA&w=560&h=315]

Ionut Bulgaru nu era casatorit. El locuia cu parintii in satul Cârjoi. Mai obisnuia sa consume alcool, insa nu facea probleme, nu era agresiv si nu se certa cu nimeni. Oamenii spun ca era muncitor si era singurul spijin al parintilor lui. Localnicii cred ca numai printr-un miracol, tanarul ar mai putea fi gasit in viata.

Marcel Gâfu, primarul comunei Pogana: ”Din cei doi tineri care se aflau în căruță, doar unul a ajuns acasă. Erau băuți amândoi, asta e clar. Avem in coada barajului un stufaris si vrem sa dam de urma lui. Suntem in jur de 50 oameni, cetateni, plus armata, jandarmerie, pompieri. E e o suprafata mare, stuf[ri;ul va pune probleme. Barajul nu e inghetat, asa ca avem si o echipa de pescari pregatiti, echipati”.

Mihai Buzamat, unchiul tanarului, spune ca nu se asteapta ca nepotul sau sa mai fie in viata: „A plecat cu celalalt, Daniel si l-am cautat, nu e nimic. S-au gasit lanterna, bata, o sticla de apa sau bere. Le-au ridicat politistii. Nu se stie. Speram sa il gasim mort, in viata, cum vrea Dumnezeu. Persoana care a fost cu el nu trebuia sa il lase. Trebuia sa sune de atunci la 112. De sambata seara, azi e miercuri, sunt 5 zile”.

About Simona Vasile