Home » Administratie » Bârladul sub lupă! Halal Poliție Locală la Bârlad: Nu-s în stare să aibă grijă de dotările lor, darămite să protejeze cetățenii!

Bârladul sub lupă! Halal Poliție Locală la Bârlad: Nu-s în stare să aibă grijă de dotările lor, darămite să protejeze cetățenii!

de Răzvan CĂLIN

Imaginile dezolante au fost suprinse în crusul zilei de marți, la marginea Parcului de la Teatrul ”Victor Ion Popa” din Bârlad. Ghereta Poliției Locale a fost distrusă și aproape făcută praf de niște indivizi puși pe rele, dar dincolo de vandalismul în sine, întâmplarea aduce în prim plan alte probleme, poate chiar mai grave. După cum se știe, ghereta respectivă a fost amplasată de municipalitate acolo tocmai pentru a veni în sprijinul echipelor de polițiști locali care patrulează prin parc și au grijă de întreaga zonă.

La o ploaie, un viscol sau alte intemperii, cașcarabeta era numai bună să-i adăpostească pe polițiștii comunitari. Însă, distrugerea acesteia ridică un semn de întrebare: unde erau vajnicii polițiști locali atunci când individul/indivizii le-au vandalizat ghereta? Că se presupune că în perimetrul lor (atât timp cât își fac datoria) nu ar trebui să se miște o frunză fără știința lor! După cum se vede, realitatea e cu alta. În condițiile date, e normal să te îndoiești că vajnicii polițiști locali chiar veghează la ordinea și liniștea publică!

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Nu prea ii vezi prin parc si chiar prin zona…se baga la caldurica si povesti, stiu ei si noi unde…Daca propria dotare cu insemnele politiei locale a fost facuta praf sub nasul lor ce sa mai zici de bunurile noastre??Ce poti spune acum Dle Radoi?

  2. Alooo!!Domnul Radoi se vede se aude?

%d blogeri au apreciat: