Home » Sport » LPS Vaslui a terminat pe podium Memorialul ”Gheorghe Ola” la fotbal

LPS Vaslui a terminat pe podium Memorialul ”Gheorghe Ola” la fotbal

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a terminat pe locul trei faza zonală a Memorialului ”Gheorghe Ola” la fotbal, competiție organizată în perioada 2 – 4 decembrie. Organizarea a fost asigurată de LPS Suceava/AJF Suceava, iar participanții au fost Juniori Under10 (2007 și mai mici).

lps-vaslui-gheorghe-olaVasluienii au avut un start fulminant de competiție cu 12 goluri marcate în primele două partide și nici măcar unul primit. LPS Vaslui a învins cu 4 – 0 pe FC Bacău și apoi a dispus cu un neverosimil 8 – 0 de LPS Piatra Neamț. A urmat o remiză, scor 0 – 0 cu LPS Botoșani. După care fotbaliștii pregătiți de Adi Racoviță și Cristi Vartolomei au fost învinși în două rânduri. Au pierdut cu 2 – 4 în fața celor de la LPS Suceava și cu 1 – 3 în fața câștigătoarei turneului, Didi Junior Iași.

Din lotul formației LPS Vaslui au făcut parte Nicolas Căușanu, Răzvan Platon, Alexandru Matei, Mario Strat, Diego Manole, Andrei Gabără, Alexandru Grigoraș, Robert Turiță, Denis Vulpe, Ștefan Alius, Ianis Spânu, George Manolache și Robert Lungu. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...