Home » Administratie » Suntem ce am votat! Judetul somajului, al ajutorului social si al noroaielor – inca 4 ani de guvernare PSD!

Suntem ce am votat! Judetul somajului, al ajutorului social si al noroaielor – inca 4 ani de guvernare PSD!

Romania ajutorului social a invins inca o data, iar judetul Vaslui ramane la fel de rosu si in urmatorii patru ani, cum a fost in ultimul sfert de secol.

Slaba prezenta la urne a vasluienilor – 32,9%, adica penultimul loc in topul national al prezentei la vot – face ca judetul sa livreze in Parlamentul Romaniei deputati si senatori preponderent din PSD.

Cati anume se va afla cu certitudine la finalul numaratorii voturilor.

Dupa numararea partiala a voturilor, PSD avea la Barlad 45%, iar PNL, 25%. La Husi, conform primelor estimari, pesedistii aveau circa 70 de procente, iar liberalii sub 20%.

Exista si cateva comune in care pesedistii au avut parte de o infrangere zdrobitoare. In Suletea, de pilda, majoritatea voturilor au mers spre PNL, partidul din care face parte primarul Robert Ciprian Tamas: PNL – 45,42%; PSD- 32,92%.

La Barlad, pentru Camera Deputatilor, alegatorii au votat astfel: 46,21% PSD, 23,64% PNL, 6,19% PMP, 6,81% USR, 5,55% ALDE.

Pentru Senat, voturile barladenilor le-au revenit in ponderea cea mai mare tot pesedistilor – 47,4%, in timp ce PNL a obtinut 22,85%, PMP – 7,9%, USR – 7,63%, ALDE – 5,5%.

Vom reveni cu amanunte. (Simona MIHAILA)

 

 

About Simona Vasile

One comment

  1. Au votat in draci asistatiisociali impulsionati de primarii care acorda uneori dupa bunul plac aceste ajutoare sociale.

x

Check Also

Ghinionul comunei Bogdănești: drumurile comunale asfaltate, drumul județean un calvar

În comuna Bogdănești sunt în derulare mai multe investiții ...

Țigări și alcool de contrabandă, în valoare de 1,4 milioane de lei, descoperite de polițiștii de frontieră vasluieni în două autocare

Nu mai puțin de 52.469 pachete cu ţigări de ...

Dumitru Buzatu: ”Sunt necesare investiții pentru promovarea turismului local”

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, salută încheierea ...