Home » Administratie » Liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru, cere organizarea de alegeri în partid atât la nivel local cât și la nivel central

Liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru, cere organizarea de alegeri în partid atât la nivel local cât și la nivel central

Președintele organizației județene Vaslui a PNL, senatorul Nelu Tătaru, consideră că trebuie organizate alegeri în partid atât la nivelul județelor, cât și la nivel central. Însă, susține liderul liberal, pentru acest lucru trebuie modificat statutul partidului, care prevede că declanșarea alegerilor în PNL trebuie făcută după 1 iulie 2017.

Rezultatele slabe obținute de PNL la scrutinul de duminică creează agitație în partid, vocile la tot mai mulți lideri de filialele județene solicitând organizarea de alegeri interne. Printre aceștia se numărul și președintele de la Vaslui, Nelu Tătaru, care a obținut un scor bun comparativ cu alte județe, fiind la mijlocul clasamentului la nivel național. Potrivit liderului liberal vasluian, rezultatele scrutinului din 11 decembrie impun organizarea de alegeri în interiorul partidului începând de la nivel local și terminând la nivel central.

Evident că trebuie organizate alegeri pentru a putea ordona organizațiile pentru că așa se întâmplă într-un partid democratic. Pentru aceasta însă trebuie modificat statutul partidului, care prevede că declanșarea alegerilor în cadrul organizațiilor trebuie făcută începând cu 1 iulie 2017. Practic, trebuie făcute alegeri începând de la comune, orașe, municipii, județe și apoi la nivel central”, a declarat președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.
PNL Vaslui a ieșit pe locul doi în județul nostru la alegerile din 11 decembrie, cu 19,87% din opțiunile electoratului la Camera Deputaților și 20,52% la Senat.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: