Home » Sport » Gala Sportului Vasluian, ediția 2016!

Gala Sportului Vasluian, ediția 2016!

de Răzvan CĂLIN

Și în acest an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui va organiza, într-un cadru festiv, Gala Sportului Vasluian. Este o manifestare devenită tradițională, prin care an de an sunt premiați cei mai buni sportivi din județ care au obținut de-a lungul anului rezultate deosebite la diverse competiții naționale și internaționale.

Dacă anul trecut, manifestarea a fost găzduită de Teatrul ”Victor Ion Popa” din Bârlad, acum ”ostilitățile” se vor derula în Sala de festivități a Consiliului Județean Vaslui, joi, 15 decembrie, de la ora 14.

Vor fi premiați performerii din toate disciplinele sportive, toți cei care au adus medalii și distincții sportului vasluian. Ne referim aici atât la concursuri naționale, cât și la competițiile internaționale. Este normal ca munca lor, strădaniile și antrenamentele asidue de peste an care le-au adus premii la diferite competiții, să fie recompensate și de către noi. Și ne referim aici inclusiv la antrenorii lor, la cei care i-au pregătit zi de zi”, ne-a declarat Gheorghe Pruteanu, expert sport în cadrul DJST Vaslui.

Clasamentul performerilor din sportul vasluian a fost realizat în baza unor criterii bine stabilite de către Ministerul Sportului și Tineretului.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: