Home » Social » „Fotbalul aduce bucurii de Crăciun”

„Fotbalul aduce bucurii de Crăciun”

Asociația „SOLIDAR”, în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Vaslui și Clubul Sportiv Viitorul Vaslui organizează acțiunea umanitară „Fotbalul aduce bucurii de Crăciun”.

Duminică, de la ora 17:00, Sala Polivalentă Vaslui găzduiește un turneu amical cu vârfurile fotbalului județean vasluian. Vor avea loc meciuri între Selecționata Ligii a 5-a, Selecționata Ligii a IV-a, Atletico Vaslui și Internazionale Traian Vaslui U19.

Am acceptat propunerea făcută de Asociația Solidar și am reușit să cooptam și Clubul Sportiv Viitorul. Vom solicita câte un jucător reprezentativ de la fiecare echipa și speram să facem spectacol. Ne dorim să vină cât mai multă lume, pentru că au ocazia sa vadă vârfurile fotbalului vasluian și sa ajute un copil sa aibă sărbători fericite. Îi așteptăm cu rechizite, jucării, bani, dulciuri, orice mod prin care pot sprijini copii ce fac parte din familii cu o situație materială precarăa declarat pentru Est News Bogdan Gheorghiță, președintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui.

Asociația Solidar are ca parteneri Primăria Zăpodeni, Primăria Boțești, Primăria Ferești, Primăria Văleni și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. „Dorim să extindem acțiunile și proiectele noastre și în alte localități, chiar județe. De aceea, avem nevoie de mai mulți voluntari care să ne sprijine. În regim de urgență căutăm voluntari din localitățile județului Vaslui. Însă, dacă sunt persoane dornice să se implice în acțiuni caritabile, chiar și din afara județului, sunt bine primite”, ne îndeamnă organizatorul pe http://asociatiasolidar.info. (George PROCA)

About Tehno Redactor