Home » Sport » CSS Bârlad a cucerit podiumul la „Cupa de Iarnă” pentru copii 1,2 și 3

CSS Bârlad a cucerit podiumul la „Cupa de Iarnă” pentru copii 1,2 și 3

Clubul Sportiv Școlar” Bârlad a cules din nou laurii la concursul național de atletism „Cupa de Iarnă” de la Bacău, unde a cucerit cinci medalii. Bârlădenii au câștigat aurul de două ori și au luat trei medalii de argint. Competiția a fost extrem de animată, atât datorită copiilor entuziaști dar și părinților care au venit să îi susțină.

La copii 1 Sorana Țuțu a obținut locul I la proba 800 de metri și a terminat pe locul II la 1.500. Evoluțiile foarte bune ale bârlădencei au dus la personal best în ambele probe. Paula Cristea s-a calificat în finală cu al treilea timp la proba de 60 de metri. Din păcate a fost descalificată în finală după ce a furat startul. Atleta a obținut locul șapte la proba de 200 metri și locul șase la lungime.

La copii 2 Izabela Mâzgă și Dragoș Năstase, pregătiți de profesorul Vlad Sârbu au obținut locul doi la proba de 600 de metri. Ionuț Gălățeanu a obținut la aceeași probă locul cinci. Echipa de 4×100 de la CSS Bârlad a luat aurul.

Au fost în jur de 450 de copii din toată țara, neașteptat de mulți pentru final de an. A fost un concurs foarte bun care îi ambiționează pe copii pentru viitor și e foarte bine că am putut participa”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor la CSS Bârlad (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...