Home » Sport » CSS Bârlad a cucerit podiumul la „Cupa de Iarnă” pentru copii 1,2 și 3

CSS Bârlad a cucerit podiumul la „Cupa de Iarnă” pentru copii 1,2 și 3

Clubul Sportiv Școlar” Bârlad a cules din nou laurii la concursul național de atletism „Cupa de Iarnă” de la Bacău, unde a cucerit cinci medalii. Bârlădenii au câștigat aurul de două ori și au luat trei medalii de argint. Competiția a fost extrem de animată, atât datorită copiilor entuziaști dar și părinților care au venit să îi susțină.

La copii 1 Sorana Țuțu a obținut locul I la proba 800 de metri și a terminat pe locul II la 1.500. Evoluțiile foarte bune ale bârlădencei au dus la personal best în ambele probe. Paula Cristea s-a calificat în finală cu al treilea timp la proba de 60 de metri. Din păcate a fost descalificată în finală după ce a furat startul. Atleta a obținut locul șapte la proba de 200 metri și locul șase la lungime.

La copii 2 Izabela Mâzgă și Dragoș Năstase, pregătiți de profesorul Vlad Sârbu au obținut locul doi la proba de 600 de metri. Ionuț Gălățeanu a obținut la aceeași probă locul cinci. Echipa de 4×100 de la CSS Bârlad a luat aurul.

Au fost în jur de 450 de copii din toată țara, neașteptat de mulți pentru final de an. A fost un concurs foarte bun care îi ambiționează pe copii pentru viitor și e foarte bine că am putut participa”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor la CSS Bârlad (George PROCA)

About Tehno Redactor