Home » Sport » Handbalistele junioare 2 de la LPS Vaslui au avut un parcurs perfect în cel de-al doilea turneu de sală

Handbalistele junioare 2 de la LPS Vaslui au avut un parcurs perfect în cel de-al doilea turneu de sală

Echipa de junioare 2 a Liceului cu Program Sportiv a înregistrat trei victorii din tot atâtea posibile, în cadrul celui de-al doilea turneu de sală. Au urcat astfel un loc în clasament, pentru ca ocupanta locului trei au obținut doar doua victorii.

Vasluiencele au învins vineri LPS Roman cu 25 – 23, iar sâmbătă s-au dezlănțuit cu LPS Suceava, scor 28 – 15. Duminică au învins la scor și pe CSS Bacău, scor 37 – 19. Ocupă locul trei în seria A, calificabil la primul turneu semifinal, cu 17 puncte. LPS Vaslui se află la patru puncte de LPS Piatra Neamț, ocupanta locului cinci. Pe primul loc se află LPS Iași cu 21 de puncte, iar locul doi e ocupat de LPS Roman cu 19. HC Buhuși ocupă locul patru, ultimul calificabil în etapa următoare, cu 16 puncte. Atacul a fost punctul forte al favoritelor noastre, cel mai bun din seria A și al 12-lea din 53 de echipe.

Sezonul regulat se va relua în 12 februarie, când LPS Vaslui stă. Primul meci jucat de vasluience va fi duminică, 19 februarie, împotriva formației HC Buhuși, ocupanta locului patru. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...