Home » Sport » LPS Vaslui, locul trei și evoluții bune cu toate grupele, la Cupa “Moș Crăciun”

LPS Vaslui, locul trei și evoluții bune cu toate grupele, la Cupa “Moș Crăciun”

Grupa 2008 de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Vaslui a terminat pe locul trei cea de-a zecea ediție cupei Moș Crăciun organizată în weekend de clubul ACS Juniorul Suceava, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Suceava și Federația Romană de Fotbal. La competiție au participat 74 de echipe cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani organizate pe șase categorii de vârstă, printre care opt cluburi din Republica Moldova.

Grupa 2008 a debutat în forță, scor 13 – 0 cu AS Play Bacău și a obținut o nouă victorie cu Artys Botoșani, scor 4 – 1. Vasluienii, pregătiți de Adrian Racoviță, au remizat în ultimul meci din faza grupelor cu Luceafărul Bucovina Suceava, scor 1 – 1. A pierdut apoi în semifinale, scor 1 – 2 cu Juniorul Suceava. Cea care le-a blocat drumul vasluienilor drumul spre finală a terminat pe locul doi, după ce a învinsă de CSM Poli Iași cu 4 – 1. LPS Vaslui a ocupat locul trei, în detrimentul formației LPS Suceava pe care a învins-o cu 7 – 0. Vasluienii au dat și golgheterul, pe Marcos Sacara.

Și celelalte grupe de la LPS au înregistrat rezultate notabile

Grupa 2006 de la LPS Vaslui a remizat cu LPS Suceava, scor 2 – 2, iar în primul meci din cea de-a doua zi de concurs a învins cu 5 – 0 pe FC Chișinău. Vasluienii au învins și FC Buiucani, scor 2 – 0. Echipa pregătită de Constantin Petrea a ratat calificarea în semifinale datorită golaverajului. Au obținut locul cinci după ce au învins în meciul de clasament formația Dacia 2 Chișinău, scor 1 – 0. Finala mare a fost câștigată de Dacia 1 Chișinău, scor 2 – 0 cu LPS Suceava. Locul trei a fost adjudecat de Luceafărul Cluj, care a învins după loviturile de departajare pe ACS Juniorul Suceava.

Grupa 2009, pregătită de Ionuț Chiochiu, a debutat cu o remiza, scor 1 – 1 cu Cenizia Rădăuți. Același rezultat l-a înregistrat și în disputa cu FC Buiucani. ACS Junior Botoșani le-a produs prima apoi înfrângere, scor 1 – 0. În meciul de clasament pentru locurile 9 – 10 LPS Vaslui a învins cu 4 – 0 pe Viitorul București. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...