Home » Justitie » Deținut de la Penitenciarul Vaslui, transportat cu ambulanța la spital, după ce a făcut o criză de epilepsie în sala de judecată

Deținut de la Penitenciarul Vaslui, transportat cu ambulanța la spital, după ce a făcut o criză de epilepsie în sala de judecată

Un deținut de la Penitenciarul Vaslui a fost preluat cu ambulanța de la Judecătorie și transportat la spital, joi, după ce a făcut o criză de epilepsie în timpul procesului în care era judecat pentru tâlhărie. Judecătoarea a dispus suspendarea procesului având în vedere panica creată.

IF

Panică la Judecătoria Vaslui în timpul unui proces. Unui deținut i s-a făcut rău în timp ce se afla în boxa special amenajată pentru persoanele private de libertate dintr-una din sălile de judecată. Șeful dispozitivului de pază de la penitenciar a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, în timp ce judecătoarea a dispus oprirea ședinței, având în vedere panica creată.
”Deținutul în cauză se află în evidențele noastre cu probleme medicale. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii i-au acordat îngrijirile de specialitate. Ulterior, persoana privată de libertate a fost preluată de autospeciala Penitenciarului și adusă în unitatea de detenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.
Deținutul transportat la spital este încarcerat la Penitenciarul Vaslui pentru infracțiunea de tâlhărie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...

SJU Vaslui deschide un cabinet de medicină dentară de urgență în cadrul UPU-SMURD

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba în ședința ordinară ...