Home » Sport » Ediția a VI-a a "Winter Cup" Vaslui și-a deschis porțile

Ediția a VI-a a "Winter Cup" Vaslui și-a deschis porțile

S-au deschis înscrierile la Turneul de Fotbal în Sală „Winter Cup” Vaslui. Prestigioasa competiție este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Judeteană de Tineret și Sport Vaslui, Federația Romană de Fotbal, împreună cu www.ConceptChampion.ro (distribuitor de echipament sportiv), cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui și al Liceul Tehnologic „Ion Mincu” Vaslui. De anul acesta competiția beneficiază de sprijinul Federației de Minifotbal din România și al Asociației Județene de Minifotbal Vaslui. Pot participa jucători amatori și profesioniști cu vârsta de minim 14 ani.

Cea de-a șase ediție aduce în premieră categoria Futsal, pe lângă celelalte trei (Open Under 19, OldBoys «39+»). Vasluienii vor fi martori la un spectacol fotbalistic pe cinste, pentru că nivelul competiției va fi cel puțin la fel de ridicat ca în anii trecuți. De asemenea vor putea vedea mascota competiției. Vasluienii care vor sau să pună umorul la punerea lui în scenă, o pot face dacă se înscriu pană pe 17 ianuarie. Echipele ce doresc înscrierea vor trebui să prezinte un tabel – max. 15 jucători, care vor fi identificați prin nume, prenume, data nașterii, care să facă dovada că sunt apți medical să practice joc sportiv-fotbal/futsal/minifotbal (adeverință NOMINALĂ de la medicul de familie sau viza medicala INDIVIDUALĂ pe tabelul echipei). Pentru relații suplimentare puteți contacta organizatorii prin e-mail WinterCupVaslui@yahoo.com sau telefonic la 0770621877 si 0751386201. Noutățile sunt accesibile fanilor fotbalului pe www.facebook.com/WinterCupVaslui. Regulamentul de desfășurare va fi disponibil pe pagina de facebook oficială a competiției Winter Cup Vaslui precum și pe site-ul http://www.frf-ajf.ro/vaslui/pagini/regulamente-ajf-vaslui-sezon-20152016-515.html pană la debutul turneului (în acest moment este afișat pe site Regulamentul ediției de anul trecut pentru studiul orientativ).

Un jucător senior (39+) poate participa la ambele competiții. De asemenea, o echipă de seniori se poate înscrie și la Turneul Open. Un jucător junior (Under19) poate participa la ambele competiții. De asemenea, o echipă de junior se poate înscrie și la turneul Open. La competiția U19 pot participa jucători care nu împlinesc 20 ani până în data de 20.01.2017, când au loc primele meciuri. Competiția va fi găzduită de sălile de sport ce prezintă un nivel ridicat de confort și acces la facilități demne de standardul WinterCup Vaslui, ‪cel mai probabil Sala Polivalentă și Sala de Sport a Liceului Ion Mincu (ambele din Vaslui). Meciurile vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică și în funcție de numărul de echipe se va merge în paralel în două săli iar ulterior fazele finale se vor desfășura alternativ, în câte o sală. Taxa de înscriere este stabilită la 300 lei/echipă (în plus, fiecare echipă va achita înaintea fiecărui meci o taxă de 25 lei pentru arbitraj). Arbitrajele vor fi asigurate de brigăzi foarte bune, formate din arbitri din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui .

Competiția va fi structurată pe două părți. Prima va fi destinată echipelor de pe raza județului Vaslui, iar a două, în week-end-ul următor. Primele patru, șase sau opt echipe de la faza județeană vor merge mai departe într-un turneu, la care vor participa echipe invitate din țară. Componența grupelor va fi întocmită pe principiul capilor de serie, grupele urmând a fi echilibrate în funcție de nivelul tehnic al echipei (stabilit de comisia de organizare în cazul unor echipe debutante) și palmaresul echipei* (*numele echipei) la ultima participare.

Programul de desfășurare al meciurilor va fi stabilit în bază schemelor Berger aferente nr. de echipe, amendate de anumite priorități. Echipa Campioană Oz-Er Golden Boys va ocupa poziția 1 în grupa A (Turneul Final) (a câștigat ediția de anul trecut) și va jucă primul meci din turneu. Echipele din afara municipiului Vaslui sau care au jucători din afara municipiului Vaslui vor avea prioritate în programarea și disputarea meciurilor. Se va ține cont de probleme ridicate și solicitări ale tuturor echipelor, în măsura posibilităților.

Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta în vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv, cupe și diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe și diplome. Pentru spectatorii prezenți la meciurile turneului se va organiza o tombolă, în ziua Finalei WinterCupVaslui 2017, câștigătorii urmând a fi premiați, doar în măsura în care aceștia sunt prezenți în sală, în momentul extragerii numărului de tichet câștigător (în limita a 1 minut, de la anunțarea tichetelor câștigătoare).Tichetele de tombolă, sunt gratuite, numerotate și se împart, pe toată durata competiției, persoanelor prezente în sală, care vizionează aceste jocuri.

Parteneri deja tradiționali și de încredere sunt SC Podul Înalt SA Vaslui, SC Dalsor Company SRL Vaslui, WcadMedia, Librăriile Cărturești, Asociația SOLIDAR, Ristorante Pizzeria Vecchia Roma Vaslui, Tv Dumești și Hydrangea Film. Parteneri mai noi, însă la fel de implicați sunt SC Conair Service SRL, Infinity Trophy, Silver Mall Vaslui, Leon Gormet Bakery Vaslui si SC BurInst Gaz SRL-D. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: