Home » Social » Bătrân mort în flăcări în seara de Ajun!

Bătrân mort în flăcări în seara de Ajun!

Răzvan CĂLIN

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din comuna Deleni, a avut parte de un sfârșit cumplit. Chiar în noaptea de Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, locuința sa a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a fost sesizat undeva în jurul orei 22.30. Unul dintre vecinii bătrânului a fost cel care a alertat prin 112. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, care era compusă din trei camere, construită din pământ și acoperiș pe structură din lemn și învelitoare din tablă. Din păcate, bătrânul nu a mai apucat să iasă afară pentru că avea probleme locomotorii foarte serioase. Din cauza unor afecțiuni de care sufere și a vârstei înaintate, abia dacă se putea deplasa în interiorul casei”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

În consecință, bietul om nu a avut nici o șansă să iasă la timp din casa cuprinsă de flăcări. Trupul său carbonizat a fost descoperit de pompieri într-una din camerele casei. Cea mai mare parte din locuință – aproximativ 70 de metri pătrați – a fost mistuită de flăcări, cu tot cu bunurile din interior (mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, documente și altele). Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul căzut din sobă.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: