Home » Sport » Astăzi au loc semifinalele Memorialului „Cucu Oancea”

Astăzi au loc semifinalele Memorialului „Cucu Oancea”

Astăzi au loc semifinalele Memorialului „Cucu Oancea”. După primele două etape și-au câștigat dreptul de a participa în faza următoare formațiile Spartanii Vaslui, Victoria Morandi, Alpiniștii și Zimbru. Meciurile care au rămas de disputat astăzi, după ora 12, contează doar pentru stabilirea câștigătoarelor grupelor. După ora 15 are loc împerecherea echipelor, locul 1 din grupa A cu locul 2 din grupa B și locul 2 din grupa A cu locul 1 din grupa B.

Sala de sport a Liceului “Ion Mincu” găzduiește cea de-a XVI-a ediție a competiției de fotbal în sală. Participă opt echipe, care au fost împărțite în două grupe a câte patru. Din grupă A fac parte Victoria Morandi, Redcon 1 Vaslui, Spartanii Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus. Grupa B este formată din Alpiniștii, Young Boys, Zimbru Vaslui și Simba Vaslui. Primele două clasate din cele două grupe vor obține calificarea în semifinalele competiției.

Spartanii promite încă un meci spectaculos cu Victoria Morandi, la fel ca în partidele precedente din faza grupelor. Va fi o reeditare a finalei de anul trecut, când Victoria a învins cu 2 – 1. În prima partidă din faza grupelor elevii lui Iulian Maxim au trecut de Flacăra Muntenii de Sus cu un neverosimil 8 – 2. A urmat o nouă victorie, deși Redcon1 i-a pus probleme și a condus cu 2 – 1. Trei goluri consecutive au clarificat situația învingătoarei. Cu toate acestea, spectatorii care au rămas la meci au mai fost martori a două goluri, câte unul pentru fiecare echipă. Victoria Morandi a învins în prima etapă Redcon1 cu 2 – 0, după care a învins Flacăra Muntenii de Sus cu 9 – 1.

A fost neașteptat de echilibrat meciul cu cei de la Redcon1. Ne-au pus probleme și am fost conduși, dar am reușit să reintrăm în meci. Suntem abia în grupe, dar sper să ne luăm revanșa și să câștigăm finala anul acesta. Totul depinde de noi, indiferent de echipa care ne va fi adversar în faza următoare. Din păcate s-a accidentat Stratulat și nu îl avem la dispoziție pe Bucur. Dar avem un lot bun și putem continua să obținem rezultatele necesare”, a declarat pentru Est News Iulian Maxim, președinte – antrenor al formației Spartanii

Zimbru și Alpiniștii se duelează pentru prima poziție în grupa B. Zimbru a trăit periculos și a obținut greu cele două victorii de până acum. În prima etapă a trecut cu 3 -2 de Young Boys, iar ieri au învins Simba cu 7 -5. Alpiniștii au învins în prima etapă pe Simba cu 4 – 0, iar ieri au trecut mult mai greu de Young Boys, scor 7 – 6.

Constantin Petrea, organizator de 16 ani a competiției, ne-a declarat: Echipele sunt foarte bine structurate, joacă un fotbal adevărat. Mă bucură că jucătorii își văd de joc și nu atentează la arbitraj. Este o ediție reușită pentru că echipele care merg în semifinale sunt bine pregătite, se vede o calitate în plus a jocului practicat în sală. Sper ca următoarele meciuri să fie de bun augur ca și până acum. Îi invit pe cei care l-au cunoscut pe Nea Cucu Oancea să participe la meciul de Old Boys, în sala Liceului Ion Mincu din Vaslui, mâine de la ora 12. La ora 11 va avea loc finala mică, iar de la ora 13 finala mare. În colaborare și parteneriat cu Direcția Județeană se vor oferi cupe și diplome” (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: