Home » Administratie » Bârladul sub lupă – Haită de colindători maidanezi la Primăria Bârlad!

Bârladul sub lupă – Haită de colindători maidanezi la Primăria Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Nu puteam încheia anul fără un ultim episod (pe 2016!) din telenovela fără de sfârșit a maidanezilor din Bârlad. Imaginile au fost surprinse pe 29 decembrie, la orele amiezei, fix lângă intrarea din partea de sud în Primăria Bârlad. O ditamai haita de câini comunitari (vreo 10 la număr) s-a tot foit prin preajma primăriei de ziceai că or fi venit cu colindu’ pe la primar. Că, ce-i drept, edilii bârlădeni chiar merită să fie colindați de aceste patrupede în semn de mulțumire pentru grija pe care municipalitatea le-o poartă. De ani buni, edilii se tot chinuie (cică!) să scape orașul de miile de maidanezi ce-i împânzesc străzile. În tot acest timp, patrupedele își văd liniștite de treabă, prosperă și se înmulțesc de la an la altul. Așa că, mulțumim dragi edili pentru grija ce ne-o purtați și că ați reușit să dați o conotație pozitivă expresiei „viață de câine”! La Bârlad, câinii chiar o duc bine! La mulți ani, dar nu câinești!

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Asa respecta legea strangerii cainilor comunitari primaria Barlad.Daca lor in plin centru orasului le intra in primarie va inchipuiti ce este la periferie.

  2. Fratilor mergeti in audienta la primar si faceti zeci de sezisari scrise iar daca nu se rezolva problema iesiti in strada pentru demiterea primarului CRIMINAL . Acest om este direct raspunzator pentru toti oamenii din Barlad muscati , mutilati si omoriti de maidanezi . Nu mai stati ca niste sclavi si cereti-va dreptul la viata !!

%d blogeri au apreciat: