Home » Justitie » Scandal monstru în sânul unui clan de țigani din Murgeni

Scandal monstru în sânul unui clan de țigani din Murgeni

Membrii unei familii de romi din Murgeni au provocat un scandal în noaptea de duminică spre luni, la fața locului intervenind mai mulți polițiști și jandarmi pentru restabilirea ordinii și asigurarea măsurilor de siguranță pentru populație.
La numărul de urgență 112 s-au primite mai multe apeluri care anunțau izbucnirea unui conflict într-o familie de romi dintr-un cartier al orașului Murgeni, mai multe forțe de ordine fiind direcționate în zonă.
„Polițiștii care au fost trimiși să intervină pentru aplanarea conflictului au constatat că mai mulți cetățeni cu vârste cuprinse între 20 și 66 de ani, membri ai aceleiași familii, se manifestau violent, țipau și își adresau injurii. Primele cercetări la fața locului au arătat că acest conflict ar fi pornit după ce un bărbat de 39 de ani ar fi pulverizat cu un spray paralizant în direcția unui frate de-al său, care a ripostat și l-ar fi lovit apoi cu un lemn în cap pe bărbat. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, respectiv tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat Alina Tonică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Bărbatul lovit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, starea lui de sănătate fiind stabilă. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: