Home » Justitie » Autovehicule radiate din circulație, descoperite la Vama Albița
Vama Albita

Autovehicule radiate din circulație, descoperite la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări față de doi cetățeni români care au fost depistați conducând fiecare câte un autovehicul radiat din circulație.
Cetățeanul român Ion C. a încercat să intre în țară conducând un ansamblu auto format dintr-un cap tractor marca Scania, înmatriculat în Elveția, și o semiremorcă marca Schmitz, înmatriculată în Germania. Andrei J, cu cetățenie română și moldovenească a vrut să intre în țară duminică dimineață la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Lituania.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca Volkswagen Passat a fost radiat din circulație din data de 22 februarie 2017, iar semiremorca marca Schmitz din data de 25 octombrie 2016.

Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că nu aveau cunoștință despre faptul că acestea figurau ca fiind radiate, respectiv că nu au drept de circulație. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: