Home » News » Panică într-un bloc din Bârlad, după ce o femeie a adormit cu o oală cu fasole pe foc

Panică într-un bloc din Bârlad, după ce o femeie a adormit cu o oală cu fasole pe foc

O simplă oală cu fasole a stârnit adevărată panică într-un bloc de garsoniere din zona Școlii nr. 11 Bârlad, după ce gospodina care pusese boabele la fiert a adormit cu tigaia pe foc. Vecinii au fost cei care au chemat pompierii în ajutor, având în vedere fumul gros care inundase casa scării.

Panică în blocul A4, de pe strada Carpați, din Bârlad, după ce o locatară a adormit cu oala cu fasole pe foc pe unul din ochiurile aragazului. Fumul înecăcios care a început să iasă din locuința femeii a alertat pe vecini, mai ales că aerul devenise irespirabil pe casa scării. În consecință, oamenii au sunat la numărul de urgență 112 și au chemat în ajutor pompierii, gândindu-se că și vecina lor ar fi putut fi afectată. Echipajul de pompieri ajuns la fața locului a încercat să forțeze una dintre ferestre pentru a pătrunde în interior, moment în care proprietara s-a trezit din somn și a deschis ușa de la intrare. Totodată, femeia a oprit și aragazul, fără a mai fi nevoie ca pompierii să intervină cu autospeciala de stingere.

Nu s-a impus intervenția noastră, având în vedere că nu a fost vorba de vreun incendiu. În schimb, s-a discutat cu proprietara și i s-au adus la cunoștință măsurile de prevenire a incendiilor pentru ca astfel de incidente să nu se mai petreacă pe viitor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

După îndepărtarea fumului de pe casa scării, locatarii au putut reveni în locuințele pe care le părăsiseră din cauza aerului irespirabil. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: