Home » Justitie » Câine maltratat și ucis cu sălbăticie la Toporăști. Poliția face anchetă

Câine maltratat și ucis cu sălbăticie la Toporăști. Poliția face anchetă

Un câine a fost maltratat și ucis cu o cruzime ieșită din comun, în localitatea Toporăști, poprietarul găsindu-și animalul cu urechile tăiate și spânzurat în gospodăria sa. Poliția face o anchetă pentru a găsi pe cel sau cei responsabili de un asemenea gest de barbarism.

Gest de o cruzime greu de înțeles într-o gospodărie din localitatea Toporăști, comuna Pungești. Unul sau mai mulți indivizi i-au tăiat urechile și au spânzurat câinele domestic din curtea unui localnic în momentul în care acesta nu era acasă. Proprietarul animalului a rămas șocat când și-a văzut animalul fără viață și plin de sânge. În consecință, a cerut sprijinul unei asociații chinologice, a căror reprezentanți l-au sfătuit să se adreseze poliției. În consecință, bărbatul a făcut plângere și acum așteaptă ca cei vinovați de moartea câinelui său să plătească.

Inițial, am primit o sesizare prin numărul de urgență 112 cu privire la acest caz. Ulterior, au fost transmise prin intermediul poștei electronice a Poliției alte șase sesizări. Ni s-a pus la dispoziție inclusiv o filmare cu animalul ucis”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Poliția a întocmit dosar penal în acest caz la legea privind protecția animalelor. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: