Home » Administratie » Elevi trimiși acasă la Bădeana, după ce centrala termică nu a funcționat din cauza lipsei curentului

Elevi trimiși acasă la Bădeana, după ce centrala termică nu a funcționat din cauza lipsei curentului

Cei aproximativ 20 de elevi ai școlii primare din Bădeana au fost trimiși acasă, joi dimineață, de conducerea unității de învățământ din cauza frigului din salile de clasă. Vântul puternic a rupt rețeaua de alimentare cu energie electrică a școlii, ceea ce a făcut ca centrala termică să nu fie funcțională.

Intemperiile vremii a create probleme, în mod indirect, într-o singură unitate de învățământ din județul nostru. Este vorba de școala primară din localitatea Bădeana, în care cursurile nu s-au putut ține pentru cei aproximativ 20 de elevi din cauza frigului din clădire. Practic, responsabilul din școală cu buna funcționare a centralei termice nu a putut-o porni deoarece nu a fost curent electric, pe fondul vântului puternic care a afectat județul nostru mai bine de 24 de ore.

Directorul școlii coordonatoare a decis să suspende cursurile pentru ziua de joi tocmai din acest motiv. Din fericire, nu au mai existat și alte situații în județ în care să se impună închiderea vreunei unități de învățământ”, ne-a declarat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Județul nostru s-a aflat sub cod portocaliu de vânt puternic în intervalul 5-6 februarie, fiind afectate mai multe localități, care au rămas fără energie electrică. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: